21,00 zł - 0,7 kg
Kiełbasa Podwawelska to klasyka polskiej kuchni – soczysta, krucha i wyjątkowo uniwersalna. Najlepiej smakuje na ciepło, dlatego świetnie sprawdza się zarówno gotowana, smażona na patelni, jak i pieczona na ognisku. W jej smaku dominują naturalne przyprawy – które nadają jej delikatności i sprawiają, że jest uwielbiana przez wszystkich: dzieci, dorosłych i seniorów. Przygotowana z wysokiej jakości mięsa oraz starannie dobranych składników, zachwyca autentycznym aromatem. Proces jej tworzenia obejmuje wędzenie w ciepłym dymie z trocin bukowych, a następnie podgotowanie i krótkie podpieczenie, które nadają jej charakterystyczny błysk i niepowtarzalny smak. Kiełbasa Podwawelska z Borowiackiego Rarytasu to gwarancja, że sięgasz po wyrób, który smakuje wyjątkowo, łączy w sobie tradycję i najwyższą jakość.
Skład: mięso wieprzowe, sól, woda, nat.przyp.